Nu längtar vi till våren!

Örnsro är Örebros äldsta och minsta koloniområde, grundat 1905. Det är vackert beläget vid Svartån och har 80 kolonilotter. Adressen är Idrottsvägen 32. Här kan du se var området ligger.

Under fliken Köpa kolonilott finns nu även Till salu-annonser för dig som är intresserad av att köpa kolonilott på vårt område.

Medlemsinformation

• Tänk på att inte mata fåglar inne på koloniområdet i vinter då det drar till sig möss och råttor.

• Sista dag för motioner till årsmötet var 31 december 2022. Årsmötet äger rum 19 mars 2023.

• Från 1 oktober - 30 april är det inte tillåtet att köra in med bil på området. Detta då våra vattenledningar ligger väldigt ytligt och riskerar att köras sönder vid kallare väder.

Du som har kolonilott på området, logga in på interna sidorna för mer information. Login och lösenord hittar du i pärmen med allmän information i föreningsstugan.

Ansvarig för hemsidan,
kontakt via e-post: jessica.koloni@gmail.com